Design by Yonko Vassilev
Сухо пране на меки настилки
Метод за почистване чрез втриване на специални препарати в меките настилки изчакване на нужното технологично време за действието им и последващо отстраняване. Използването на подходящи за случая препарати спомага за почистването на замърсявания и петна. Приложена, тази технология води до основно изпиране на настилките и възстановяване свежестта на цветовете. Въздухът в помещенията добива приятен аромат.

Машинно пране на меки настилки

Най-ефективното почистване на меки подови настилки е машинното изпиране, което включва изтупване и изсмукване на прахта,впръскване и машинно разтъркване с дискови машини, изплакване и подсушаване. Замърсяванията се премахват до основата на косъма, цветовете се освежават, повърхността остава от леко влажна до суха и с лек приятен аромат.

Почистване на твърди настилки
Почистването става чрез използване на високооборотни търкащи машини с абразивни дискове или четки и подходящи за целта препарати, които извличат дълбоко проникналите замърсявания. Следва вакуумиране на разтвора с мощна професионална водосмукачка. Настилката придобива изсушена, идеално чиста повърхност.

Полиакрилна запечатка на твърди подове
След основно почистване на пода се нанася препарат за основа на запечатката, след което се нанасят ръчно няколко слоя основна запечатка и след изсъхването им се нанася последния слой-филм за блясък с антихлъзгащ ефект и се полира машинно.Така обработен пода от мрамор, мозайка или ламиниран паркет, става красив, лесен за поддръжка, почистване и предпазване от влага.

Мебели
Изпиране, изплакване и изсушаване на меки настилки по метода на екстракцията - впръскване под високо налягане на почистващия разтвор и едновременно изсмукване. Използването на подходящи за случая препарати спомага за почистването на най-упоритите замърсявания и петна.

Врати, прозорци, дограма и щори
Почистването на прозорци и дограма се извършва ръчно със специални препарати, които почистват и създават предпазен филм,който определен период от време,не позволява запрашаване на стъклото. Щорите се почистват по метода на "безконтактното измиване" или с парогенератор.